Hej, igen! Det var ett tag sen sist och det gör mig hemskt ledsen! 🙁

Jag har därmed gjort en lista på mina förebilder/de bloggar som jag läser och jag hoppas att ni kommer att tycka om det! ♥

1.Oh Joy!

 

bild:

Oh Joy! är en grafisk design studio. Här kan man även hitta Joys egna blogg där hon skriver vad som helst. Den är helt fantastisk och ger mig otroligt mycket inspiration. ♥ Du kan hitta deras hemsida här.

2.Banana Bloom

bilder:

Banana Bloom är en blogg om yoga, plantbaserat mat och Tinas livsstil. Det är en blogg som jag otroligt mycket tycker om att baka recepten ifrån och det är här jag också får mina yoga idéer ifrån. ♥ Du kan hitta bloggen här.

3.Fridasbakblogg

bilder:

Fridas bakblogg har jag följt i flera år nu och den är fortfarande fantastisk! ♥ Allt hon lägger upp vill jag baka, fast självklart den veganska varianten av det. Min favoritkategori är ”kladdkakor och brownies”. Hennes kladdkakor är to-die-for! Du kan hitta hennes blogg här.

4.Giftminimera

Bilder:

Giftminimera är en blogg om hur man giftminimerar vardagen. Jag tycker otroligt om den här bloggen då Sarah ger enkla tips om vad man kan ersätta plast, deodorant, smink med som är helt giftfritt! ♥ Du kan hitta hennes blogg här.

Här är några utav mina favoritbloggar just nu! ♥ Jag hoppas att ni tycker om inlägget och att ni kommer att börja följa dessa bloggar också!

Lycka till! ♥

Utvald bild:

Related posts: