Hej, på er fina ni! ♥

Idag har jag tänkt dela med mig frågor om serier som jag har hittat på Internet. Dessa frågor är personliga och jag kommer att svara på dessa men använda koreanska dramor som exempel. Det kommer då handla om koreanska dramor, bara så att ni vet. Ni får självklart också svara på dessa frågor! Om ni gör det kan ni jättegärna skicka en länk till mig i kommentarsfältet? 🙂

1.   Vilken TV-serie var den första du verkligen förälskade dig i?

Det var nog Cheese in the Trap. Den var SÅ BRA att jag har sett serien MINST 4 gånger! ♥

2.   Vilken TV-serie såg du senast där du såg vartenda avsnitt (säsong)?

Det måste nog ha varit Cinderella and four knights. Min favorit skådespelerska är med i den, så jag var ju tvungen att se den. Den var verkligen BRA! Den väckte verkligen fram känslor från en när man såg hela serien (16 avsnitt) och man kunde inte släppa serien. Jag följde den dock veckovis, då 2 avsnitt kom ut varje vecka.

3.   Vilken TV-serie gav du senast upp att titta på? (utan att se klart säsongen)

Det måste nog ha varit Wanted. Jag tyckte om den och så, men det kändes inte som min genre. Den var också hemsk vilket gjorde att jag inte kunde se på den ensam hemma. Haha..XD

4.   Av vilken TV-serie kan du alltid se repriser om och om igen utan att tröttna?

Jag har faktiskt två stycken serier, Cheese In The Trap och Hogoo’s Love. De väcker fram känslor och hur många gånger man än ser på dem om och om igen försvinner aldrig känslorna riktigt. Man kanske inte blir så förvånad som man först var, men man blir fortfarande förvånad då man blir helt fast i hela serien.

5.   Vilken är din favorit då det gäller tecknade/animerade serier?

Det måste nog vara Avatar: The Last Airbender. Den har jag sett sedan jag var liten och kan inte riktigt släppa taget om den, då den har påverkat mitt liv på ett eller annat sätt. ♥

6.   Vilken serie räknar du som ditt allra största ”guilty pleasure”?

Åååh, det måste självklart vara Five Children. Det är inte ALLS min genre, men jag fastnade ändå för den och ville bara se avsnitt efter avsnitt. Jag tycker inte om serier med allt för många avsnitt, men den här brydde jag mig inte alls om antalet avsnitt då det hände saker hela tiden! På ett positivt sätt, självklart.

7.   Vilken är din alla tiders favorit TV-seriekaraktär?

Det är helt och hålet beroende på vilken serie det handlar om. Jag fäster mig oftast för en karaktär i varje serie, vilket gör det lite svårt att svara på denna frågan. Om det skulle vara någon seriekaraktär så skulle det antagligen vara UEE från Hogoo’s Love, Kim Go Eun från Cheese In The Trap eller Park So Dam från Cinderella and Four Knights. ♥

8.   Vilken TV-seriekaraktär påminner mest om dig?

Den tv-seriekaraktär som påminner mest om mig är nog Lee Soo-Kyung i Hogoo’s Love. Min personlighet är exakt som hennes, men också som Kim Go Eun i Cheese in The Trap. Jag är ungefär en blandning av dessa. xD

9.   Vilken TV-seriekaraktär liknar du vid en förälskelse, ditt största TV-crush?

Jag har aldrig riktigt varit i en förälskelse, men om jag skulle svara ärligt på denna fråga så skulle jag vara som Park So Dam i Beautiful Mind.

10. Vilken är din favoritinledningslåt eller vinjett?

11. Vilken komediserie rankar du som den absolut bästa?

Shopping King Louis tycker jag är den bästa komediserien just nu. Jag har självklart flera att nämn, men det är min bästa just nu.

12. Vilken dramaserie rankar du som den absolut bästa?

She Was Pretty är den absolut bästa och man blir verkligen förvånad vid plot-twisten! ♥

13. Vilka serier/Vilken serie skäms du över att du fortfarande inte har sett?

Det måste vara Healer, The Heirs och Pinocchio. De som är lite äldre men som fortfarande är på topplistorna i kdrama sidorna. 🙁 Jag måste verkligen börja se på dessa serier snart. D:

14. Vilka serier/Vilken serie tjatar du på folk om att de måste se?

Det var för ett tag sedan Kill He Heal Me då de är så bra komedi i den, men just nu är det nog W Two Worlds. Det händer så mycket drama i den att man inte kan släppa taget om serien. Det beror också på vilken person som jag ska rekommendera en serie till. Alla har olika smak på serier. Vissa vill ha romans, medans andra vill ha komedi eller drama. Själv så blir det en kombination på romans, komedi, drama och familj.

15. Vilken film, bok, saga, händelse etc. vill du mest av allt att det blir en TV-serie av?

Åååh, det är nog Det Lilla Bageriet På Strandpromenaden. Den är verkligen så bra och skulle passa att göras en film av den. ♥

16. Vilken TV-seriescen får dig alltid att brista ut i gråt?

Det är många. Det är nog när UEE är för sig själv utan Hogoo eller när de åker tillsammans till havet. Det är den scenerna som jag kommer ihåg som mest från den serien. ♥

Frustration av dessa bilder aahhh … ♥

17. I vilken TV-serievärld skulle du helst vilja leva?

Ah, den med komedi och romans då den alltid får mig att skratta och samtidigt känna mig ledsen för att serien snart är slut. :C

18. Vilken TV-seriescen fick dig att fullständigt falla av stolen, tänk cliffhangers etc.?

Det är She Was Pretty. Plottwisten gjorde så att jag verkligen fick gå ifrån datorn en stund. Jag kom dock genast tillbaka för att kunna se fortsättningen. xD

19. Vilken TV-serie klarar du bara inte av eller vilken är den sämsta TV-serie du sett?

Åh, det är nog Moorim School. Jag tyckte inte alls om den serien, även fast det var jättebra bedömning på den. Det var jättebra skådespelare med i den, men jag blev bara frustrerad och undrade varför inget hände riktigt i den serien. Jag har dock inte sett hela serien och kan då inte kritisera den tillräckligt. xD

20. Vilken nedläggning sörjer du mest över? (alt. Vilken TV-serie saknar du mest?)

Jag saknar ingen serie direkt. Jag saknar (mer längtar) efter Kim Go Eun, Park So Dam, Uee och Shin Hye-Sun’s comebacks. Jag vill verkligen se dem vara med i fler kdramas! ÅÅÅH! ♥

Bilder från Pinterest och Google (som får användas)!!

Related posts: