Hej på er fina ni!

Hur mår ni? Mår ni bra?

Det gör i alla fall jag, och jag hoppas ni gör det också.

I lördags var det en bra dag. Vi åt massa maaat ♥

Först åt vi middag på en restaurang. Där valde jag vegetarisk pasta, och den var gudomlig. Den var så krämig och hade de grönsaker som jag hade önskat mig. Mamma och pappa valde deras dagens special som jag ej kommer ihåg vad det heter. De sade att det var gott i alla fall.

Vi åkte sedan in till stan för att handla mat och lämna en sak till farmor och farfar. Sedan när vi kom hem åt vi varma mackor och godis till efterrätt. Självklart har vi inte bara ätit. Vi hann göra en massa saker i lördags. Jag har bara fotat maten som vi åt i lördags, men det får ni nöja er med tycker jag. ♥☻

Pastan var gudomlig, även fast jag inte tycker om rödlök, tomater och broccoli. ♥

 Ha en fortsatt trevlig dag! ♥

Related posts: