Glad fredag! Jag vaknade upp med en katt som hoppade på min mage. Haha…

Men nu får vi se det positivt! Det är en dag kvar tills julafton! Ja!

Jag har inget annat för mig så jag valde att lägga upp bilder och skriva inlägg för att fördriva tiden. Här har ni några bilder som jag har sparat i min kamerarulle ett tag och jag såg dem när jag förde över bilder i söndags. Jag älskar badskummet och halsbandet längst upp. Så vackert! ♥

Som varje år ska vi sätta upp granen (den är gjord av plast hah..) och pynta granen. Det är nästan aldrig vi barn i familjen som får pynta granen, utan det är mamma som gör det för att hon vill ha lite stil i det hela. Jag förstår henne för vi brukar bara sätta julgranspynt i mitten av granen, det vill säga där vi når.

Ha en fortsatt trevlig dag! ♥♥

Related posts: