För en vecka sedan var jag i Göteborg tillsammans med min familj och två stycken av mina vänner.

Vi åkte tåg dit och OJ vad fullt det var överallt! Vi fick sitta på platser mellan vagnarna.

Syftet med Göteborg var för mig att köpa kläder. Jag har så lite kläder och det mesta är för litet eller utslitet. Så jag lovade mig själv att köpa minst 5 plagg, vilket jag gjorde! Bild får ni se en annan gång tyvärr.

Det var iallafall jättefint väder i Göteborg den dagen! Här på bilden var vi påväg till Balders Hage. Även fast jag mer tycker om Balders Hage i Alingsås, så var det en väldigt liten och mysig butik.

Deras lilla hörna med leksaker är så sött!

Utanför butiken hade de tänt ljus och det var så vackert! Jag var bara tvungen att ta en bild. ♥

Vi blev lite småhungriga och bestämde oss för att vi kunde köpa godis inne hos Gôtte Pôjkarna (vet ej hur det stavas hah..) medan vi letade efter restauranger som inte var fullt med människor. Det blev tillslut en restaurang som var relativt billig med massor av människor. Maten var iallafall utsökt! ♥

Efter det fortsatte vi att gå runt i staden och shoppade mest i Nordstan och Femman-huset. Vi hade iallafall en jätteskön och mysig dag i Göteborg!

Vad brukar ni göra i Göteborg?

Related posts: