Hej, på er fina ni! ♥

Igår var vi på GöteborgsOperan för att se Hair med alla 9:orna!

Hair handlar om en grupp långhåriga hippies från 60-talet, men i denna musikalen har de gjort att den utspelar sig på 2000-talet. Gruppen försöker tillsammans hitta balans i deras liv, kärlek och den sexuella relationen. Den var jättebra, trots att jag som inte visste handlingen innan tyckte att den var flummig. Skådespelarna var iallafall otroligt bra och begåvade! De ville verkligen vinna publikens hjärtan. ♥ 5/5 hårslingor får dem av mig!

Alla nior åkte till Göteborgsoperan för att se denna och hade en lååång resa dit via buss. Jaja, jag hade iallafall Michelle som kunde hålla mig vaken. xD

Ni MÅSTE se denna! Jag gissar på att de allra flesta redan har sett den, då den är ganska gammal, men ändå! Deras version var JÄTTEBRA!

Ha en bra dag! ♥♥

Jag vet inte varför mina bilder alltid blir suddiga när jag överför dem till bloggen? Jag ska iallafall försöka fixa det! För dem är jätteskarpa i datorn. 😮

Related posts: