Det var ett långt namn på något så gott!

Det är verkligen SÅ gott att äta dessa!! De tog slut på en gång och man fick inte nog av dem.

Ni måste bara testa dessa. De innehåller heller inte allt för konstiga ingredienser. Om du är nötallergiker eller jordnötsallergiker kan du skippa jordnötssmöret. ♥

Allt som behövs är kärlek och lite tålamod för att göra dessa. Du får dock inte glömma att du skall ha alla ingredienser. ♥

Peanut Butter Cookie Dough Cups 9 st:

50 g Margarin eller Kokosolja

0.75 dl Strösocker

2 msk Växtbaserad mjölk

1 tsk Vaniljsocker

1.5 – 1.75 dl Vetemjöl

+ Valfri mängd chokladknappar

200 g Mörk Choklad

2-4 msk Jordnötssmör

-Klä en muffinsplåt med 9 st muffinsformar.

-Vispa ihop alla ingredienser förutom chokladknapparna och den mörka chokladen till en slät smet.

-Tillsätt chokladknapparna i smeten.

-Smält hälften av den mörka chokladen och fyll muffinsformarna med chokladen. OBS! Inte helt fullt.

-Rulla 9 stycken bollar av smeten och tryck ned de försiktigt i muffinsformarna.

-Ställ in i kylen, medan du smälter resten av chokladen i vattenbad eller i mikron.

-Tag ut plåten och häll ned resten av chokladen i formarna. Det skall vara som ett täcke för smeten.

-Låt stelna och NJUT! ♥

Related posts: