Hej på er fina ni! Idag vaknade jag av att solens strålar lös in genom fönstret. Det var verkligen vackert, men jag tror jag måste skaffa bättre gardiner. xD

Iallafall, idag åkte vi in till stan för en fiskmässa. Pappa och min farbror gick på fiskmässan medan jag och resten av familjen tog en promenad in till torget. Där var det verkligen vackert och det fanns bagageluckeloppis. Vi hittade dock inget där, men vi njöt ändå av det vackra vädret. Det var verkligen vackert väder idag!!! ♥ Wehoo! Det blev nästan jobbigt för ögonen för att det var ljust ute och man är inte lika van vid att det är ljust ute efter den mörka vintern.

Efter fiskmässan åkte vi och fiska. Jag fiskade dock inte, utan satt mest vid den öppna elden och värmde mig. Den öppna elden gjorde verkligen stunden som vi var ute och fiska jättemysig. Vi grillade också hamburgare vid den elden och den rökiga smaken i hamburgarna gjorde verkligen hamburgarna otroligt goda!

Självklart har jag tagit bilder på naturen där vi fiskade. Otroligt vacker plats måste jag säga!

Vi har inte gjort särskilt mycket efter det. Hur har eran lördag sett ut?

Related posts: