Hej på er!

Det var ett tag sedan som jag bloggade, men har haft fullt upp med skolan, bland annat Nationella prov i svenska och biologi. Så, eftersom att ingenting viktigt har hänt i mitt liv, har jag kommit upp med en lista (som vanligt) med de saker som jag är otroligt kära i just nu!!

1. Wide leg trousers

ÄLSKAR DESSA! ♥ Tror man kan hitta liknande par byxor på monki.com/se

2. The liar and his lover (KDRAMA)

Åh nej! Nu börjar hon med sina koreanska dramor igen. Denna gången skojar jag inte. The liar and his lover är baserad på en manga och huvudkaraktären spelas av Joy i Red Velvet. Förutom att den väcker otroligt många känslor som jag inte visste att jag hade under en timma, så är den också otroligt bra gjord! Har dock inte läst mangan, men jag tror den väcker mer känslor i dramat än i mangan (hata inte)! Du kan titta på dramat här.

3. Your Days (låt)

När vi ändå är på det koreanska hållet, kan jag berätta om en ny låt som släpptes i måndags(!).

Det är en OST till The liar and his lover och den föll mig i smaken direkt. Jag är SÅ kär i den just nu! ♥ Ta några minuter till att lyssna på denna låten om ni inte har något emot utländsk musik. 🙂

4. Utsikter

Jag är helt beroende av utsikter. Min kamerarulle består till 90% av utsikter just nu. Har bara det och älskar det otroligt mycket. Det är inget som jag direkt kan leva utan. Det är också bra för min höjdfobi.

Bilden är en utsikt från markytan som jag tog i bilen från fiolen för någon månad sedan.

Hejdå! ♥♥ Ha en fortsatt trevlig kväll!

Related posts: