Glad skärtorsdag på er!

Idag har jag nog haft den mest lugnaste dagen, men ändå aktiva dagen på lääänge. Jag brukar nämligen vara otroligt aktiv och bli helt slut efteråt eller stanna hemma och ta det lugnt med kroppen ”normal”. Vi har nämligen varit iväg och handlat, jag och pappa. Vi handlade då inte saker inför påskhelgen, utan till bullar, frukost och middag.

Vi har även hälsat på min faster som nyss har opererat sitt knä. Hon mådde otroligt bra och jag fick med mig en spegel hem som hon sade att jag fick. Hon har nämligen nyss renoverat större delen av sitt hus och hade inte plats med spegeln, så jag fick den. ♥

Närmare kvällen åkte min bror på gudstjänst med agapemåltid, medan jag och pappa (mestadels jag) har bakat pizzabullar och otroligt goda kanelbullar. Vi är beroende av dessa kanelbullar!

Vad har ni gjort idag? 🙂

Related posts: