Unnies nya video är ute!

Ni har väl inte missat att Unnies nya video har släppts? Jag förstår om ni har missat den eftersom att de är från Sydkorea. xD

Unnies är ett gäng tjejer som har samlats i ett TV-program (Sister’s Slam Dunk S2) där dem uppfyller varandras drömmar som exempelvis att bilda en tjejgrupp. Hong Jin-young (trotsinger) fick sin önskan uppfylld i detta programmet som var att rappa. Missa inte hennes rapp i denna låten. Den är verkligen SÅÅÅÅ BRAAA! ♥

De personer som inte är med i gruppen är deras staff (kommer ej ihåg namn på svenska) där det är två dansare, en coach (han har varit med i Black Beat!) och tror det är en singer-songwriter med i musikvideon. Dessa personer har verkligen stöttat Unnies genom hela programmet och jag hoppas att ni också märker det i videon som jag. ♥

Ha en fortsatt trevlig dag!

Related posts: