OM NATHALIE
Hej!

Vi heter Nathalie och Michelle och vi är 15 år gamla.

Nathalie är en person som är galen i att baka, se på koreanska dramor såsom Jealousy Incarnate och Our Gab Soon, äta glass i alla väder, ha färgglada kläder, äta nygräddade saker, läsa böcker och ja, det mesta!

Michelle är en pigg, träningslysten och äventyrsälskande tjej som älskar att vara med mina kompisar och att lära mig nya saker.
Jag gillar att rida, vara ute i naturen med mina kompisar och vara allmänt glad. Jag älskar att lära känna nya människor och viktigast av allt, att aldrig ge upp. Något som jag ofta säger är ”allt går bara man vill”.
Mig hittar ni ofta när jag är i full gång på att utforska något nytt ?

Tack så mycket för att du har gått in på vår blogg! ♥♥

Kontakta Nattah:

Instagram: @nnattahh
Gmail: annanathalielotta@gmail.com
Pinterest: @nattaah